Журналистът Винсент Тановски заяви, че е факт, че през последните

...
 Журналистът Винсент Тановски заяви, че е факт, че през последните
Коментари Харесай

Журналист: Политиците много нахъсаха обществото

 

Журналистът Винсент Тановски съобщи, че е " факт, че през последните десетилетия в Европа се наложи от горната страна един опростенчески роман за протичащото се в света ".

" Това изкристализира най-много в подтекста на съветската инвазия в Украйна, когато в действителност се даде мотив да се разделят на два враждуващи лагера, което единствено по себе си е подправен конфликт, тъй като тези два лагера, без значение дали ще ги назовем проевропейци, проруски, путинисти, антипутинисти и така нататък, това е подправено разделяне. Защото казусът е доста по-многопластов и до момента в който се наложи подобен роман, където да се разделят на положителните против неприятните, и няма по какъв начин при такава обстановка на напред във времето да не излязат най-крайните гласове и от двата лагера, а тези с по-нюансираните отзиви да останат на назад във времето. И виждаме директните резултати от това нещо. Независимо дали опитът за нападение против словашкия министър председател е обвързван с неговата политическа активност или не, факт е, че политиците доста нахъсаха обществото, мислейки си, че това разделяне е безусловно достоверно сред тези два лагера ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Самият факт, че Роберт Фицо, който е евроскептично надъхан и сериозен към Европа, това дава мотив на някои групи, които да го квалифицират като проруски надъхан, като че ли един човек, в случай че не демонстрира сляпа честност към Европейски Съюз, той безусловно автоматизирано се пришива към Русия. Това е следващото доказателство за това подправено разделяне ", съобщи още Тановски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР